Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Reformklubben satsar – öppnar göteborgskontor

Publicerad: 11 september 2018, 08:56

Johan Nyhus

Foto: Pressbild

Med Johan Nyhus vid rodret ska verksamheten i Göteborg ska fokusera på samhällsbyggnads- och ledarskapsfrågor.


Ämnen i artikeln:

GöteborgByråvalReformklubben

Johan Nyhus har tidigare varit socialdemokratiskt kommunalråd i Göteborgs Stadshus. Nu blir han ansvarig för Reformklubbens nya göteborgskontor, som ska fokusera på samhällsbyggnads- och ledarskapsfrågor.

– Jag är glad att jag fått möjligheten att efter många år som förtroendevald få leda Reformklubbens satsning i Göteborg. Staden växer snabbare än vad många förutspått. Det ska bli mycket spännande att även fortsättningsvis få bidra till reformarbetet i den stad jag bor i och brinner för, säger Johan Nyhus i en kommentar.

Reformklubbens nya kontor kommer att ligga i centrala Göteborg och slår upp portarna den 15 september.

– Göteborg och Västsverige är inne i en mycket kraftig expansionsfas. Drivkraften är de stora infrastrukturprojekt som pågår och kommer pågå i många år. Det är därför naturligt att Reformklubben med sin stora erfarenhet av kommunikationsprojekt inom stadsbyggnadsfrågor startar verksamhet i Göteborg, säger Birgitta Pagot vd för Reform Society.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.