söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Region Stockholm upphandlar ny varumärkesbyrå

Publicerad: 7 juli 2022, 13:07

Region Stockholm ska upphandla ny design- och varumärkesbyrå som bland annat ska ta fram en ny visuell identitet och varumärkesplattform. Takvolymen för uppdraget ligger på 30 miljonerkronor.

Ämnen i artikeln:

VarumärkesbyråerNyheterRegion Stockholm

R

Redaktionen

red@resume.se


Region Stockholm vill söka en position som ligger närmare visionen om en ”attraktiv hållbar och växande Stockholmsregion med frihet för invånarna att själva forma sina liv och fatta avgörande beslut.”. I uppdraget ska den nya byrån uppdatera den visuella identiteten och varumärkesplattformen.

Avtalet med byrån skrivs på två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år. Takvolymen är 30 miljoner kronor.

Den upphandlande varumärkesbyrån kommer att arbeta nära Region Stockholms övriga upphandlade byråer samt med interna resurser i de olika förvaltningarna och bolagen som ingår i Region Stockholm.

Uppdraget innefattar också områden som designstrategi, designsystem för samtliga plattformar, namngivning och namnhierarki, interaktionsdesign genom kund- och användarresor. digitala manualer och guidelines, inklusive utbildning för kommunikatörer, ett nytt skyltsystem och vägvisningskoncept samt stöd och rådgivning inom området

Region Stockholm kräver att leverantören ska ha tillgång till konsulter inom varumärkesstrategi, strategisk design och designsystem samt innehållsproduktion,

Det aktuella upphandlingsbeslutet träder i kraft tidigast 1 november 2022. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev