Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Rekyl lanserar nya Citroën – i Borås

Publicerad: 1 juli 2014, 13:04

C4 Cactus har uppmärksammats för sina airbumbs – luftfyllda mikrokapslar som skyddar mot stötar. Nu har Rekyl fått i uppdrag att lansera bilen i Sverige – upplägget bygger på en interaktiv sommarturné.


Ämnen i artikeln:

RekylPeter Algebäck

Den nya modellen lanseras i samband med SM-veckan, vilken sker i Borås i år.

- Den här bilen väcker alltid uppseende när folk får syn på den för första gången. Det är en läcker, modern bil som också tål en verkligt aktiv livsstil, säger Peter Algebäck, vd på Rekyl Reklambyrå i en kommentar.

Byrån har skapat event där man får "närkontakt" med bilarna och kan tävla via det interaktiva spelet Airbump Challenge.

- Spelet kommer att finnas på plats i eventtältet och kan även laddas ned från App Store och Google Play, säger Peter Algebäck i en kommentar.

Turnén går sedan vidare till Stockholm Pride, Kulturkalaset i Göteborg, Tjejmilen och DN Stockholm Halvmaraton.

– Att startskottet går i vår hemstad Borås på SM-veckan känns ju förstås extra speciellt. Det är inte ofta som Borås och Paris simultant presenterar världsnyheter, säger Peter Algebäck i en kommentar.

Borås-byrån Rekyl har tidigare nominerats till årets byrå har fått nya kunder som möbel- och inredningskedjan Chili, skjortbolaget Oscar of Sweden och Swedteam jaktkläder.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

RekylPeter Algebäck

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.