Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Related utökar Logitechuppdrag

Publicerad: 26 augusti 2020, 07:41

Pr-byrån tar över pressansvaret för Logitechs produkter för videokonferenser.


Ämnen i artikeln:

Related

Sedan fyra år tillbaka är pr- och kommunikationsbyrån Related nordiska presskontakter för Logitechs Blue microphones, nu utökas det uppdraget till att även inkludera B2B-kategorin video collaborations.

– Videokonferenser är inte längre bara något som är ”nice to have”, det är en viktig komponent i moderna verksamheters interna och externa samarbete och ett oundvikligt komplement när det kommer till digital utveckling för de flesta företag. Vi ser fram emot att samarbeta med Related och med hjälp av dem få ett ökat fokus på Logitechs stora expertis inom sektorn och de många innovativa lösningar som finns på området, säger Malin Sörensson, nordisk marknadschef, Logitech, i ett pressmeddelande.

Video collaborations innefattar Logitechs produkter för digitala konferenser, bland annat konferenskameror, högtalare och headsets. 

– Under de senaste femton åren har vi byggt upp gedigen kompetens inom Tech-området och skapat värdefulla relationer med nordiska B2B- och livsstilsmedier. Vi är stolta över att Logitech är så nöjda med oss som samarbetspartner och att de nu vill utöka samarbetet med ytterligare ett varumärke. Logitechs B2B-kategori är oerhört spännande och ytterst relevant i dagens samhälle, och vi ser fram emot att ge detta produktområde mer synlighet på den nordiska marknaden, säger Henrik Koch, vd på Related.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Related

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.