lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Renault väljer MSL som ny huvudbyrå

Publicerad: 14 december 2017, 08:52

Renault Nordic väljer att samarbeta med MSL Studios som ny huvudbyrå för bolagets reklamkommunikation i Norden. Uppdraget har tidigare legat hos den danska byrån Reputation och omfattar så väl breda tv- och utomhus kampanjer som lokala aktiveringskampanjer.

Ämnen i artikeln:

MSLGroupReklambyråerPR-ByråerMSLRenault

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Uppdraget för Renault blir en storkund för MSL Studios som rör både strategi och kreativ kommunikation. Pitchen avslutades för några veckor sedan och kommer innebära att byrån kommer att göra ett antal rekryteringar under den närmaste tiden.

Bilvarumärkets modellprogram har successivt uppdaterats de senaste åren med funktioner som förenklar vardagen för vanliga människor.

Magnus Wistam, vd och kundansvarig på MSL säger i en kommentar:

– Otroligt kul att få möjligheten att arbeta med ett av världens största bilmärken som dessutom är väldigt aktiva och marknadsorienterade i Norden. Det finns en stor kraft i Renault som faktiskt är 10 gånger större än Volvo globalt.

Renault har samarbetet med den danska byrån Reputation de senaste tre åren. På den svenska marknaden har man ett samarbete med pr-byrån Edelman Deportivo.

Team MSL

Magnus Wistam, Kundansvarig
Ellen Runngren, Projektledare
Stina Johansson Produktionsledare
Lasse Linder, Copy
Johan Mårtensson, AD
Lena Blair, Orginal
Daniel Glasman, planner

Om MSL Studios

MSL Studios är den kreativa delen av MSL i Sverige, som också innefattar bolagen MSL communication, Prodigious och systerbyrån JKL. Samtliga bolag ingår i Publicis Groupe som är Europas största kommunikationskoncern. Några av MSLs kunder är Arla, PostNord, IKEA, P&G och Försäkringskassan.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev