tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Riksförbundet M till Volt

Publicerad: 5 juli 2021, 08:46

Riksförbundet M Sverige är Sveriges största konsumentorganisation för bilister. Nu inleder M Sverige ett samarbete med reklambyrån Volt i en kampanj som ska uppmuntra till säkrare körning.

Ämnen i artikeln:

ByråvalKampanjPR-kampanjReklamkampanj

Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Riksförbundet M Sverige, tidigare Motormännens Riksförbund, grundades redan 1922, Sedan dess har organisationen arbetat för ökad trafiksäkerhet, vilket bland annat har handlat om trepunktsbältet, förbudet mot rattsurf och säkra vägar. Men mycket återstår att göra när det gäller förarnas beteende i trafiken.

Med lanseringen av en ny app för säkrare körning, ska det nya samarbetet med reklambyrån Volt bidra till att stärka bilden av M Sveriges trafiksäkerhetsarbete i allmänhetens ögon.

– M Sverige har varit en stadig drivkraft och i många fall initiativtagare till att Sveriges vägar blivit säkrare. För oss på Volt känns det både viktigt och kul att få förtroendet att samarbeta med en av Sveriges största konsumentorganisationer för att driva förändring – såväl klimat- som säkerhetsmässigt, säger Ursula Borg, vice vd på Volt, i ett pressmeddelande. 

 Heléne Lilja, chef kommunikation och samhälle på Riksförbundet M Sverige:

– Vi har valt att samarbeta med Volt i den här lanseringen eftersom vi känner stort förtroende för den kompetens byrån besitter och det engagemang vi har mött när det gäller våra frågor. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev