Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

River får Mando Diao

Publicerad: 9 april 2014, 07:31

Mando Diaos nya album "Aelita".

Nu i april släpper Borlängebandet Mando Diao sitt nya album "Aelita". I samband med släppet väljs kommunikationsbyrån River som samarbetspartner.


Ämnen i artikeln:

River

– "Aelita" är ett kreativt experiment i sin helhet och direkt vid första mötet med River visste vi att vi delade samma upptäckarlusta och skaparglädje, säger Carlos Barth, manager för Mando Diao, i ett pressmeddelande.  

Tanken är att samarbetet ska vara till hjälp i bandets möte med fans och press. Dessutom ska det omfatta interaktiva upplevelser kring musikvideon.  

Men fokus ligger på nya albumet. River ska använda teknik för att förlänga och fördjupa upplevelsen efter släppet, bland annat genom att experimentera med virtual reality.  

– Att kunna kombinera kreativitet med vår erfarenhet av Oculus Rift-plattformen och binda samman musiken med såväl virtuell som fysisk verklighet, är en spännande utmaning, säger Markus Koos, senior producer på River och ansvarig för uppdraget, i ett pressmeddelande.  

Sedan tidigare har River bland andra Nike, KLM, Electrolux, Philips och Intel som kunder.

Arbetsgrupp är:
Markus Koos, producer
Nicklas Kjellberg, developer
Zeke Tastas, cd
Richard Teroni, planner

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

River

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.