Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Roxx vann upphandling för sex kommuner i Stockholms län

Publicerad: 21 november 2022, 12:00

Jakob Andersson, Sebastian Thelin och Tobias Ragnarsson från Roxx Communication Group AB.

Foto: Sebastian Ekberg

Roxx tog hem segern i Adda Inköpscentral AB:s upphandling av ramavtal för kommunikationstjänster, som genomfördes inom ramen för inköpssamarbetet STIC, Stockholms inköps­central. Utöver Adda är även 6 av STICs medlemskommuner avropsberättigade. Därmed är Roxx förstahandsvalet för dessa kommuner när det gäller grafisk formgivning, grafisk produktion och copy.

Ämnen i artikeln:

UpphandlingNyheterKommunikation

Stina Eriksson

s.eriksson.resume@resume.se


– Det är fantastiskt roligt och detta ger oss möjligheter att fortsätta utvecklas, säger Jakob Andersson, vd för Roxx.

De avropsberättigade kommunerna är Danderyd, Järfälla, Norrtälje, Lidingö, Sundbyberg och Upplands-Bro. Ramavtalet gäller för fyra år med start den första november 2022.

– Vi gjorde en strategisk satsning på offentlig sektor och rekryterade Tobias Ragnarsson som anbuds­ansvarig 2019. Sedan dess har vi vunnit olika offentliga upphandlingar för ett tiotal kommuner. Sedan tidigare har vi exempelvis ramavtal med Södertälje och Norrköpings kommuner, som är väldigt nöjda referenser, säger ­Jakob Andersson.

Referensuppdragen gav tillräckliga poäng för att utses till det vinnande anbudet.

– Genom referensmaterialet är alla på Roxx del­aktiga i upphandlingarna och det är ett kvitto på att vi gör ett väldigt fint arbete som vi kan vara stolta över, säger Sebastian Thelin, projektledare.

Roxx kom tvåa på delen strategisk kommunikation, vilket innebär att det även kan komma förfrågningar på sådana uppdrag.

– Initialt förstärker vi projektledarorganisationen för att hantera dessa och övriga uppdrag. På sikt kan det bli fler nyrekryteringar beroende på hur marknaden utvecklas, säger Jakob Andersson.

Adda

Adda ägs av Sveriges kommuner och regioner, SKR, och har till uppgift att hjälpa offentlig sektor med strategisk försörjning av varor, tjänster och kompetenser. Adda hette tidigare SKL Kommentus.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev