Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ryska Posten Bemanning väljer Borg Owilli

Publicerad: 18 januari 2022, 08:37

Contentbyråns vd Mike Owilli och Ryska Posten Bemannings marknadschef Caroline Hagen.

Ryska Posten Bemanning tar in Borg Owilli som kreativ samarbetspartner för att få hjälp med kommunikationen när bolaget befinner sig på en tillväxtresa.


Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

I snart tio år har Ryska Posten Bemanning erbjudit tjänster inom både bemanning och rekrytering. Företaget, som är ett bolag i Ryska Posten-koncernen, startade som en snabbfotad uppstickare men erbjuder i dag också mer seniora rekryteringar inom flera områden.

Nu väljer Ryska Posten Bemanning att ta in contentbyrån Borg Owilli för ett långsiktigt kreativt samarbete.

– Att vi väljer Borg Owilli som kreativ samarbetspartner känns som ett givet val. Deras breda och samtidigt djupa kompetens inom flera olika områden skapar goda förutsättningar för oss att fortsätta vår starka tillväxtresa, säger Caroline Hagen, marknadschef och partner på Ryska Posten Bemanning i ett pressmeddelande.

Arbetet för Ryska Posten Bemanning är redan igång och tar utgångspunkt i insikter om branschens likriktade kommunikation och behovet av korta och koncisa budskap. ”I grunden handlar det om att stryka över och ta bort information som inte bidrar till en bättre kundupplevelse”, skriver bolaget i pressmeddelandet. 

Tidigare har Borg Owilli arbetat med företag som Hedvig, Klarna, Saab och PriceRunner, och skapat allt från text till podcasts och videos.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Borg & Owilli

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.