Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Saltå Kvarn väljer M&C Saatchi

Publicerad: 20 december 2016, 14:10

Saltå Kvarn väljer M&C Saatchi som ny kommunikationsbyrå efter en omfattande process. Enligt ett pressmeddelande visade 60 byråer intresse för upphandlingen.


Ämnen i artikeln:

M&C SaatchiByråval

– Det har varit inspirerande att se det otroliga engagemanget kring vårt varumärke bland svenska byråer. Vi har letat efter en framtidsinriktad strategisk och kreativ partner som kan stödja oss i arbetet med att nå ut till fler och tydliggöra vår position på marknaden. M&C Saatchi visade upp en kombination av strategisk höjd, kreativ kraft och engagemang som tilltalade oss. Även deras erfarenhet av att arbeta med hållbarhet och komplexa branscher med behov av enkelhet och nytänk, tilltalade oss. Vi ser mycket fram emot att få komma igång med samarbetet, säger Susanne Skånberg, marknads- och kommunikationschef på Saltå Kvarn i ett pressmeddelande.

– Saltå Kvarn är ett fantastiskt varumärke i en växande och högt konkurrensutsatt kategori, vilket gör utmaningen än mer spännande. Vi är naturligtvis enormt glada för att bli valda och ser fram emot att skapa kommunikation som är nyskapande, modig och enkel tillsammans med det engagerade teamet på Saltå Kvarn. M&C Saatchi drivs av en uttalad ambition att förenkla. Det är alltid lättare att komplicera saker, men enkla idéer fastnar snabbare och stannar kvar längre i medvetandet. Det är kärnan i allt vi gör, såväl strategiskt som kreativt, men även hur vi kommer att arbeta tillsammans, avslutar Klara Eide, strategiansvarig på M&C Saatchi i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

M&C SaatchiByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.