Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Samsung väljer JMWGolin som ny pr-byrå

Publicerad: 24 december 2020, 08:45

Under hösten har Samsung genomfört en översyn av det svenska pr-uppdraget, ett konto som det nu står klart att JMWGolin har vunnit. Wenderfalck som haft ett samarbete med Samsung i sju år valde att inte vara med i översynen


Ämnen i artikeln:

JMWGolinSamsung

Resumé rapporterade om Samsungs översyn för några veckor sedan. Processen ledde slutligen till att JMWGolin tog över uppdraget från Wenderfalck.  

– Samsung är ett fantastiskt företag. Deras filosofi är att använda talang och teknik för att skapa ett bättre samhälle, och det märks i allt de gör. Men också i upphandlingen, som var mycket proffsigt genomförd. En glad avslutning på ett jobbigt år, nu längtar jag ännu mer till 2021, säger Louise Leo, vd för JMWGolin.

Uppdraget innefattar kommunikation mot såväl B2C- som B2B-kunder, för Samsung Electronics i Nordens samtliga produktkategorier och för varumärket som helhet. JMWGolin blir nordisk leadbyrå för uppdraget.

– JMWGolin har visat på stor förståelse för vår verksamhet och haft innovativa tankar kring våra kommunikativa möjligheter på marknaden. De har visat på hög strategisk och kreativ höjd, samt att pr-arbetet handlar mycket om att kavla upp armarna och få saker att hända, säger Elin Axelsson, ansvarig för PR och kommunikation på Samsung i en kommentar, 

Samarbetet mellan Samsung och JMWGolin kommer att starta redan vid årsskiftet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

JMWGolinSamsung

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.