måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Sandberg Trygg växer med nya kunder

Publicerad: 9 februari 2016, 12:18

Henrik Dubois, vd, och Louise Danckwardt, byråchef.

Foto: Sandbergtrygg.se

B2B-byrån Sandberg Trygg växer. Detta med sex nyanställningar och avtal med kunder som Göteborgs stad och DeLaval.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerSandberg Trygg

Julia Lundin

julia.lundin@resume.se


Göteborgsbyrån Sandberg Trygg var en av de upphandlade fullservicebyråerna för Göteborgs stad i slutet på 2015. Nu har Sandberg Trygg växt med fler kunder och även utökat personalstyrkan.

De personer som anställts är Jesper Arenhill, commercial lead & marketing director, Joel Björkbom, strategisk projektledare. Johanna Levin, grafisk designer, Kalle Malmstedt, copywriter, Amanda Randau, produktionsledare och Per Eklund, digital planner. Sandberg Trygg har framförallt satsat på erbjudandet inom inbound marketing.

– Vi har behövt manna upp för att kunna möta efterfrågan både hos befintliga och nya kunder. Vi har ett stort tryck på oss och ser att vi kommer att behöva fortsätta rekrytera framöver. Det är oerhört roligt att växa både i antalet medarbetare, men också med att vi får ny kompetens, säger Louise Danckwardt, byråchef på Sandberg Trygg, i en kommentar.

Bland de nya kunderna syns KGH Customs Services, Göteborgs Stad, DeLaval och Envac. Man har sedan tidigare exempelvis BillerudKorsnäs, ABB, AkzoNobel och Tamro.

Sandberg Trygg redovisade en nettoomsättning på 35,7 (33,9) miljoner kronor för verksamhetsåret som avslutades i augusti 2015. Rörelseresultatet landade på 6,3 (4,5) miljoner kronor. Byrån hade 25 (26) anställda.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev