Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Sara Haags skruvade filmer för Grandiosa

Publicerad: 11 maj 2015, 15:03

Bild ur filmen.

Grandiosa har inlett ett samarbete med Forsman & Bodenfors. De har nu plockat in regissören Sara Haag för det nya reklamkonceptet.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerSara HaagForsman & Bodenfors

Grandiosa slåss i frysdisken med en lång rad produkter. Tidigare arbetade de med reklambyrån Peacock, men har nu valt att börja arbeta med Forsman & Bodenfors för att lyfta fram deras varumärke och nya lanseringar.

Det nya konceptet består av elva stycken reklamfilmer som är regisserade av Sara Haag på produktionsbolaget Bacon. Situationen är ett klassiskt konsumenttest där människor får tycka till om Grandiosas produkter. De tafatta svaren omvandlas sedan till en bombastisk tagline med humoristisk vinkel.

Se tre av filmerna här nedan.

Arbetsgrupp:
Uppdragsgivare på Orkla: Irene Olsson, Marknadsdirektör och Joakim Wictorin, Marketing Manager.
Arbetsgrupp F&B: Anna Qvennerstedt och Johan Holmström Copywriters, Samuel Åkesson Art Director, Magnus Kennhed byråproducent, Viktor Brittsjö formgivare, Nicole Van Rooij Ekström produktionsledare, Lina Engler projektledare, Amelie Sandström Planner.
Produktionsbolag: Bacon. Regi: Sara Haag Producent: Magnus Theorin

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.