lördag23 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Sats väljer Carat i Norden

Publicerad: 16 oktober 2018, 14:13

Före sommaren gick SATS in i en nordisk mediebyråpitch med målet att samla alla kompetensområden i en fullservicebyrå. Valet föll på Carat.

Ämnen i artikeln:

MediebyråerDigitalbyråerCaratSats

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Mediebyrån Carat kommer att arbeta med tvärfunktionella lokala team utifrån de strategier som Sats har tagit fram centralt.

Marianne Orderud, träningskedjans nordiska marknadschef säger i ett pressmeddelande:

– SATS är nordens största gymkedja med en vision om att spela en viktig roll inom hälsa och livskvalitet, för både våra medlemmar och i samhället. Vår målsättning är att våra medlemmar ska lyckas och uppleva alla de positiva aspekterna som en aktiv livsstil för med sig. Vi har också en viktig uppgift att visa att SATS är till för alla.

Sats är mitt uppe i en förändringsresa för sina marknadsföringsinsatser där man har tagit ett strategiskt beslut att centralisera ledande funktioner till Norge, där kedjan grundades. Det är också därför som varumärket ser ett behov att samla mediebyråsamarbetet.

Målet med samarbetet är att skapa en bättre digital upplevelse av varumärket samt att närma sig kommunikation och media utifrån ett integrerat angreppssätt.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev