Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Schneider electric väljer Narva

Publicerad: 8 april 2020, 08:04

Narva får uppdraget att via pr och pa stötta Schneider electric inom elektrifiering och digitalisering.


Ämnen i artikeln:

Narva

Schneider electric är en elektroteknikkoncern med över 150 000 anställda i 100 länder. I Sverige har bolaget, som erbjuder tjänster och produkter för att minska elanvändningen i både hem och industri, cirka 40 kontor. Nu inleder Schneider electric ett kommunikationssamarbete med pr-byrån Narva. Fokuset ligger på pr och pa inom områdena elektrifiering och digitalisering. 

– Vi är superglada för det här, ett riktigt roligt och brett uppdrag. Schneider Electrics tydliga hållbarhetsprofil passar Narva bra. Vi kommer jobba tätt ihop med kommunikationsteamet på huvudkontoret i Solna och få användning av alla våra expertkompetenser, säger Hanna Nordh, kundansvarig och seniorkonsult på Narva.

– Vi valde Narva för deras djupa kunskap inom hållbarhet i kombination med bred kompetens inom kommunikation. Plus att de gjorde ett bra och engagerat förslag som svar på vår upphandling, säger Malin Brant-Lundin, marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric.

Arbetsgrupp Narva:

Hanna Nordh, kundansvarig

Mariam Ali, kommunikationskonsult

Johannes Zetterlund, hållbarhet

Christian Lundgren, corporate

Emma Jogic, sociala medier

Kalle Hindrikes, public affairs

Göran Hägglund, senior rådgivare

Olle Axelsson, senior rådgivare

 

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Narva

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.