Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Securitas inleder samarbete med Narva

Publicerad: 30 januari 2019, 12:22

Narva får ansvaret att ta fram Securitaskoncernens årsredovisning och hållbarhetsredovisning.


Ämnen i artikeln:

ByråvalNarva

Uppdraget omfattar all typ av corporate reporting med speciellt fokus på Securitas år- och hållbarhetsredovisning. Målet är att ytterligare tydliggöra det värde som Securitas bidrar med till både samhälle och kunder.

– Securitas är ett av Sveriges absolut största bolag med över 345.000 anställda globalt. Företaget har en rapportering som redan håller mycket hög klass. Att nu vara med och presentera bolaget i den transformering som branschen är inne i och mot Securitas internationella publik är naturligtvis både hedrande och väldigt inspirerande, säger Staffan Bruzaeus, partner och teamchef.

Våren 2018 köptes Narva upp av Aller Media. I slutet av 2018 prisades byrån som världens bästa pr-byrå inom healthcare vid Sabre Awards.

– För oss var förmågan att beskriva vår strategi och värdeskapande tungt vägande aspekter. Vi har höga ambitioner med vår finansiella kommunikation, inte minst ifråga om transparens och tydlighet. Vi upplevde att Narva både förstod och utmanade oss som bolag, vilket var avgörande i vårt val av byrå, säger Cecilia Alenius, projektledare för årsredovisningen

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalNarva

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.