Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Sida väljer Ahead Group som ny kommunikationsbyrå

Publicerad: 16 november 2022, 09:59

Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT

Sida har upphandlat en ny kommunikationsbyrå. Det blir Ahead Group med OTW, Narva och Make Your Mark som tar hem förstaplatsen.

Ämnen i artikeln:

NyheterSidaAhead GroupOffentliga upphandlingar

Stina Eriksson

s.eriksson.resume@resume.se


I maj gick Sveriges biståndsmyndighet Sida ut i upphandling för en ny kommunikationsbyråpartner. Ahead Groups uppdrag kommer att vara brett inom såväl extern som intern kommunikation, och omfattar strategisk rådgivning, genomförande av kommunikationskampanjer, konferensarrangemang, grafisk produktion och produktion av innehåll för Sidas kanaler.

– Vi är väldigt stolta över att få inleda ett samarbete med en så viktig och synlig myndighet som Sida. Vår samlade kompetens och långa erfarenhet av att arbeta med samhällsbärande aktörer gör att uppdraget passar oss som hand i handske, säger Marcus Wikner, vd på Ahead Group, i ett pressmeddelande. 

Avtalet gäller för en period på fyra år. Ahead Groups partner inom eventtjänster blir Onemotion.

– I en orolig omvärld har Sida en viktig roll och myndighetens behov av relevant kommunikation med genomslag ökar. Vår styrka som nätverk är vårt spektrum av kreativ och strategisk kompetens inom marknadskommunikation, PR och redaktionellt arbete. Vi uppskattar även att Sida valde fasta priser, vilket fick oss att konkurrera främst med kvalitet och kreativitet, säger Navid Zanjani, kundansvarig för uppdraget.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev