Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Simon Strands nya melodi

Publicerad: 25 juni 2015, 09:57

Simon Strand.

Pr-konsulten Simon Strand har inlett ett samarbete med den 24-årige stjärnkompositören Jacob Mühlrad. – Att göra pr för en enskild person är annorlunda och förutsätter i regel att personkemin är den rätta, säger Simon Strand.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerSimon Strand

Sedan kompositören Jacob Mühlrad upptäcktes som 14-åring har han producerat och är på väg att producera verk åt bland andra Berwaldhallen, Operan, Sveriges Radiokörer och pianisten Staffan Scheja.

Simon Strand anlitas som medierådgivare och strategiskt bollplank åt Jacob Mühlrad.

– Jacob och jag har hittat varandra i att vi är intresserade av det mesta, gillar att jobba och att testa nya saker. Jacob är ett drömuppdrag för mig, då jag får jobba med komplicerade ämnen i en okomplicerad arbetsprocess, säger Simon Strand i en kommentar.

Han jobbar som fristående pr-konsult och har förutom uppdraget för Jacob Mühlrad också kunderna DN, Fastighetsägarna och amerikanska ambassaden och samarbetar med DDB och King vad gäller Vattenfall och Malaco.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerSimon Strand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.