Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Smicker vinner uppstickare på elmarknaden

Publicerad: 1 april 2014, 10:56

Från vänster till höger: Anna-Karin Lundgren, Smicker, Henrik Hansson, Smicker, John Gustavsson, Göta Energi, Josefin Nordlöv, Göta Energi, Sara Gyllstad, Göta Energi, Fredrik Alqvist, Smicker, Pepe Larsson, Smicker, Katarina Blass, Smicker. Ej med på bil

Foto: Göta Energi.

Göta Energi vill utmana eljättarna och plockar in Smicker som byrå. Smicker har 20 anställda – Göta Energi blir ett av de största uppdragen ihop med Telia och Volvo.


Ämnen i artikeln:

TeliaVolvoSmicker

– Göta Energi växer snabbt på den svenska elmarknaden. För oss är det  viktigt att ha en bra relation med våra kunder och visa oss värdiga det  förtroende vi fått, säger John Gustafsson, marknadschef på Göta Energi i  en kommentar.

Smickers främsta uppdrag går ut på att förstärka Göta Energis position som ett bolag där man trivs ”lite bättre som kund”.  Göta Energi blir en storkund för Smicker ihop med Volvo och Telia.

–  Det händer många spännande saker nu, med flera nya kunder som har fått  upp ögonen för vårt sätt att jobba. Så vi ser redan nu att vi kommer  behöva bli några fler, framförallt på den kreativa avdelningen, säger  Pepe Larsson, vd på Smicker.

Arbetsgrupp Smicker:
Pepe Larsson, VD/strateg
Henrik Hansson, projektledare
Katarina Blass, produktionsledare
Anna-Karin Lundgren, CD/art director
Fredrik Alqvist, copy
Andrea Kellerman, formgivare

Arbetsgrupp Göta Energi:
John Gustafsson, marknadschef
Sara Gyllestad, produktansvarig
Josefin Nordlöw, ansvarig CRM & digitala kanaler

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

TeliaVolvoSmicker

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.