måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Snabbväxande nätapoteket anlitar Save our souls: ”Spännande skede”

Publicerad: 6 februari 2023, 14:31

”Apoteksmarknaden, och särskilt apotek på nätet, har i ganska stor utsträckning handlat om rationella budskap som snabba leveranser, sortiment och pris” säger Save our souls-grundaren Olle Langseth.

Ämnen i artikeln:

NyheterSave Our SoulsApohem

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Axel Johnson-ägda Apohem är visserligen minst av de renodlade nätapoteken, men rent procentuellt växer de snabbast. Första halvåret 2022, vilket är de senast tillgängliga siffrorna, landade omsättningen på 190 miljoner kronor. För att ytterligare öka tillväxttakten och ta ett ordentligt grepp om varumärket anlitar de nu byrån Save our souls.

– Vi befinner oss i ett väldigt spännande skede både som bolag och varumärke och letade efter en nytänkande byrå med samma driv och energi som vi, säger Therese Kempe, CMO på Apohem. Save-Our-Souls kombination av strategiska insikter och kreativ höjd känns helt rätt.

Therese Kempe kom till Apohem 2021 från Klarna där hon jobbade med marknadsföring på global nivå. På Apohem tampas hon inte minst med Meds och Apotea.

– Apoteksmarknaden, och särskilt apotek på nätet, har i ganska stor utsträckning handlat om rationella budskap som snabba leveranser, sortiment och pris. Även om detta fortfarande är viktigt ser vi stora möjligheter för den som kan ta en tydligare position i förhållande till sina konkurrenter, säger Olle Langseth på Save our souls. Det ska bli otroligt spännande att få utforska dessa möjligheter tillsammans med Apohem.

De första enheterna från samarbetet kommer att synas under våren. 

Save our souls har sedan de grundades 2021 jobbat med varumärken som H&M, Estrid och Mindler.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev