Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Social Industries inleder samarbeten med flera nya varumärken

Publicerad: 24 februari 2021, 10:08

Henkel utökar och förlänger samarbetet med Social Industries.


Ämnen i artikeln:

Social Industries

Barnängen och samtliga Schwarzkopf-varumärken som Got2B, Live, Blonde, Gliss med flera kommer hanteras av Social Industries på nordisk nivå.

– Vi har hittat en väg att knyta samman alla Schwarzkopf-varumärken under ett och samma paraply samtidigt som varje enskilt varumärke får sin egen unika strategi. Därför är vi nöjda med att förlänga samarbetet med Social Industries, säger Erin Munro, nordic marketing activation manager på Henkel i en kommentar.

Henkels olika produkter riktar sig till samma målgrupp och syftet med en separat strategi för varje varumärke är att rikta sig till personer som kan tänkas vara intresserade av just en specifik produkt, och nå en hög frekvens bland dessa.

– Att vinna pitcher är alltid roligt, men att få förnyat och utökat förtroende från en kund visar att vi lyckats skapa värde och hittat en framgångsrik kampanjstrategi. I Henkels fall har vi använt en målgruppsstyrning för varje plattform som baseras på olika intresse- och beteendebaserade variabler, så att rätt produkt är top of mind när kunden står vid butikshyllan, kommenterar David Hofman-Bang, vd på Social Industries.

Arbetet innefattar bland annat digitalt content, influencersamarbeten, butiksmaterial och lanseringar. Materialet kommer att gå live under hela 2021 och främst i digitala kanaler så som Facebook, Instagram och Youtube.

 

Arbetsgrupper

Social Industries

Projektledare - David Hofman Bang

Creative Director - Hanna Wedin

Produktionsledare - Filippa Gille

Produktionsassistent - Naomi Ekbergh 

Planner - Johanna Rydberg

Fotograf - Johanna Lundqvist

Henkel/Schwarzkopf 

Nordic Marketing Activation Manager - Erin Munro

Nordic Campaign Manager - Kim Svedberg 

Produktion: Mud Studios

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Social Industries

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.