Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Socialdemokraterna i Stockholms län väljer pr-byrå

Publicerad: 28 mars 2018, 12:03

Socialdemokraterna i Stockholms län har valt Orakel PR för pr-stöd och rådgivning i sina politiska kampanjer inför valet i september.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerSocialdemokraterna

Orakel PR:s Sandra Kastås kommer att sitta hos Socialdemokraterna en dag i veckan. Hon kommer att arbeta med länets externa pr och kommunikation i valkampanjen och fältarbetet. Länets politiska frågor gäller i första hand sjukvården.

– Vi har valt att använda oss av Sandra Kastås och Orakel PR då hon har god kunskap om vår verksamhet och har mycket kreativa idéer på kommunikation och PR. Det är väldigt bra att även få perspektiv utifrån, säger Martin Nilsson, valledare för Socialdemokraterna i Stockholms län i ett pressmeddelande.

– Det här är så himla roligt. Politisk kommunikation är något jag verkligen brinner för. Det ska bli superspännande att jobba med det tillsammans med Socialdemokraterna inför valet i september, säger Sandra Kastås, grundare och vd Orakel PR i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.