Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Spelbolag och hr-plattform till Republiken: ”Kul att kunna konkurrera med Stockholmsbyråerna”

Publicerad: 17 juni 2021, 08:13

Foto: Arash Ohadi

Alva Labs och Safe Lane Gaming ger Republiken uppdraget att sköta bolagens digitala marknadsföring.


Ämnen i artikeln:

Republiken

Den digitala marknadsföringsbyrån Republiken får förtroende från två nya kunder – hr-bolaget Alva Labs och det börsnoterade spelföretaget Safe Lane Gaming. Alva Labs är en SaaS-plattform för utvärdering av kandidater medan Safe Lane Gaming förvärvar och utvecklar mobilspel. För SLG kommer Republiken att ansvara för all digital marknadsföring på samtliga marknader medan uppdraget för Alva Labs gäller all digital annonsering.

– Det känns riktigt kul att två så välkända tillväxtbolag väljer oss. Det är precis den här typen av företag vi vill arbeta med. De har tydliga tillväxtmål och ser digital marknadsföring som en viktig del i deras tillväxtresa. Dessutom känns det roligt att vi kan konkurrera med Stockholmsbyråerna eftersom både Alva Labs och SLG är Stockholmsbaserade, säger Jonatan Sundemo, vd, Republiken.

– Vi är i starten på en intensiv tillväxtresa och Republiken är en central del av SLG Operations, som arbetar med strategisk marknadsföring för SLG:s mobilspelsportfölj. Det känns som att vi hittat en partner som verkligen förstår vad vi ska åstadkomma både på kort och lång sikt, säger Jesper Nord, vd, Safe Lane Gaming.

Tidigare i år inledde Republiken ett samarbete med Lagerhaus. Inflödet av kunder har lett till att byrån gått från nio till 13 medarbetare. Byrån i dess nuvarande tappning kom till så sent som i augusti 2020 då Eloge slogs samman med Republiken.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Republiken

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.