Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Spoon vinner finsk industrijätte

Publicerad: 24 oktober 2014, 08:01

Det finländska bolaget Wärtsilä har valt Spoon som global samarbetspartner – det Bonnier-ägda bolaget öppnade ett kontor i Helsingfors tidigare i år.


Ämnen i artikeln:

Spoon

– Vi har redan arbetat en tid för att ordna och samordna vår kommunikation i de olika kanalerna. Vi vill också göra vårt innehåll allt högklassigare och mer intressant, säger Wärtsiläs kommunikationsdirektör Atte Palomäki i en kommentar.

Företaget har kunder i över 70 länder och är en internationell leverantör av utrustning, lösningar och tjänster inom marin- och energisektorn.

Spoons ska bland annat delta i utvecklingen av Wärsiläs innehållsstrategi – målet är en effektiv produktionsprocess för flera kanaler och regelbunden mätning.

Kontot ska hanteras från såväl Helsingfors som Stockholm.

– Med Wärtsilä får vi genuint utveckla mätbart, högklassigt och kanaloberoende innehåll. Samtidigt kan vi utnyttja Spoons starka erfarenhet inom innehåll, verktyget Content Desk som underlättar arbetet i flera kanaler och alla våra nordiska experter i olika branscher, säger Saila-Mari Kohtala, som är ansvarig för Spoons kontor i Helsingfors i en kommentar.

Wärtsilä har tre affärsområden: Ship Power, Power Plants och Service.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.