Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Spoon vinner SOS Alarm igen

Publicerad: 14 december 2021, 12:32

Spoon vinner SOS Alarm.

Foto: Spoon/Pressbild

Efter sex år var det dags att för SOS Alarm att gå in i en ny byråupphandling. Och resultatet blev detsamma som för sex år sedan. Spoon vinner återigen uppdraget för kommunikationstjänster.


Ämnen i artikeln:

UpphandlingByråvalSpoon

Uppdraget kommer att innefatta både markandskommunikation och redaktionell kommunikation, skriver Spoon i ett pressmeddelande.

– Vi är ödmjuka inför det faktum att SOS Alarm ville ta ett omtag kring sitt byråsamarbete, och är väldigt glada och stolta att de återigen valde Spoon, säger Per Johnsson, kundansvarig på Spoon. 

Samarbetet kommer att träda i kraft den 1 januari 2022 och avtalet gäller tre år framåt.

– Vi är glada över att kunna fortsätta vårt samarbete med Spoon. Alla byråerna som pitchade gjorde ett jättefint jobb men i slutändan var det Spoons presentation som var den vassaste. Spoon har också gjort en del förändringar som behövdes efter ett långvarigt samarbete och som vi känner oss trygga med, säger Jenny Friberg, inhousebyråledare på SOS Alarm i ett pressmeddelande.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

UpphandlingByråvalSpoon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.