Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Spotlight flyger hem Emirates

Publicerad: 16 juni 2016, 08:55

Carl Fried, Björn Ekegren, Sverigechef Emirates, Pernilla Balbo, Marknadskoordinator Emirates, Kevin Bell, Karin Sturesson.

Foto: Pressbild

Flygbolaget Emirates anlitar Spotlight som ny pr-byrå i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Spotlight PRPR-Byråer

Emirates rankas som världens största flygbolag och började flyga från Arlanda till Dubai år 2013. Nu vill de stärka sin position ytterligare i Sverige och har därför inlett ett samarbete med pr-byrån Spotlight efter en pitch.
– Vi är ett ungt varumärke i Sverige och det finns stora möjligheter för oss att stärka vår profil på den lokala marknaden. Vårt mål är att locka fler affärsresenärer och turister att resa med oss till Dubai, men också att få fler svenskar att resa vidare till någon av våra 150 destinationer runt om i världen, säger Björn Ekegren, Sverigechef på Emirates, i ett pressmeddelande.

Arbetsgruppen på Spotlight består av Karin Sturesson, Johan Wetterqvist, Carl Fried och Kevin Bell.
– Vi ser mycket fram emot att samarbeta med Emirates och att stärka deras profil som ett livsstilsvarumärket. I uppdraget kommer vi att arbeta nära deras huvudkontor och det svenska kontoret, kommenterar Karin Sturesson, kundansvarig på Spotlight.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Spotlight PRPR-Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.