Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

SSF Stöldskyddsföreningen gör storsatsning tillsammans med Åkestam Holst

Publicerad: 26 juni 2020, 11:46

SSF Stöldskyddsföreningen vill bekämpa digital brottslighet.

Foto: Kaitlyn Baker

Stöldskyddsföreningen har gjort ett omfattande projekt ihop med Åkestam Holst inför sommaren.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Den icke-kommersiella organisationen SSF Stöldskyddsföreningen gör nu en storsatsning för att bekämpa digital brottslighet. Den består bland annat av flera kampanjer för att öka kännedomen om ett cybersäkert beteende, samt om SSF. Till sin hjälp inleder SSF nu ett samarbete med Åkestam Holst. 

– Satsningen mot att stärka engagemanget mot att utsättas för digitala brott är väldigt viktigt i vårt arbete mot ökad trygghet. Vi har därför valt att samarbeta med Åkestam Holt eftersom de är en av Sveriges mest välrenommerade kommunikationsbyråer och vi har blivit väldigt imponerande av den kreativa höjd de visat i våra diskussioner och samtal, säger Thomas Brühl, vd SSF Stöldskyddsföreningen, i ett pressmeddelande. 

Enligt SSF polisanmäldes 250 000 digitala brott i Sverige under 2019, och riskerna för att utsättas för dessa ökar i och mer vår digitala utveckling. 

- Vi på Åkestam Holst är otroligt stolta och glada över det här samarbetet! Tillsammans med SSF får vi vara med och bidra till och skapa förändring för såväl den enskilda individen som till ett bättre samhälle i stort, säger Maria von Holst, projektledare på Åkestam Holst. 

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.