Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Start vinner upphandling om Forsåker

Publicerad: 12 september 2014, 07:33

Fr. v: Mariette Jäfvert, Hannes Dahl, Håkan Rosenlind, Ola Westher, Lina Rundgren, Jimmy Sandberg

Den Göteborgsbaserade byrån Start Communication vinner upphandlingen att marknadsföra Forsåker i Mölndal. – Den första utmaningen ligger i att etablera namnet och att skapa ett platsvarumärke för en helt ny stadsdel, säger Hanes Dahl, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

ByråvalStart Communication

Göteborgsbyrån Start Communication har vunnit upphandlingen om att marknadsföra Forsåker i Mölndal.

Området, som har en historisk förankring i den pappersindustri som drivits sedan 1600-talet, ska bli en modern stad med bostäder arbetsplatser, butiker, kultur och restauranger. 3000 bostäder och ett tusental arbetsplatser kommer att byggas på platsen.

– Att vi till slut vann uppdraget tror jag handlade om att vi visade stor förståelse för hur man bygger starka platsvarumärken, säger Hannes Dahl, copywriter på Start, i ett pressmeddelande.

– Den första utmaningen ligger i att etablera namnet och att skapa ett platsvarumärke för en helt ny stadsdel som allmänheten ännu inte är bekanta med, säger Hannes Dahl.

Avtalet sträcker sig till april 2016, med möjlighet till förlängning på årlig basis. Start Communication kommer i projektet att samarbeta med systerbyråerna More PR och Nute.

Arbetsgrupp Start Communications:

Hannes Dahl, copywriter
Håkan Rosenlind, CD
Jimmy Sandberg, projektledare
Lina Rundgren, produktionsledare
Mariette Jäfvert, AD
Ola Westher, AD

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

ByråvalStart Communication

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.