Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag22.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byråval

Stendahls vinner energiskt uppdrag

Publicerad: 30 mars 2015, 12:03

Arbetsgruppen på Stendahls som kommer att jobba med Göteborg Energi

Göteborg Energi har valt Stendahls som ny strategisk och kreativ huvudbyrå.


Ämnen i artikeln:

Stendahls

Hösten och vintern 2014 har inneburit en flera nya kunder och rekryteringar för Stendahls. Det står nu klart att byrån fått ytterligare en ny kund på listan i Göteborg Energi. Det kommunikativa arbetet påbörjas direkt.

– Som ett energibolag som ägs av göteborgarna är hållbar stadsutveckling en central del i deras arbete. Vårt uppdrag kommer inte primärt att handla om att skapa nya kampanjer genom köpt media. Istället skall vi skapa en kommunikationsstrategi och ett kommunikationskoncept där vi kan lyfta fram nyttan och värdet i befintliga produkter, tjänster och projekt inom innovativ forskning och utveckling där Göteborg Energi ligger i framkant, och göra värdena ännu mer tillgängliga för göteborgarna, säger Andreas Gunberg och Peter Johansson, Stendahls i ett pressmeddelande.

Stendahls arbetar sedan tidigare med några av Göteborgs största bolag och kan se tydliga synergieffekter i det kommunikativa arbetet.  

– Vi har goda insikter i vilka värden som behöver adderas för att generera trivsel och livskvalité för invånarna men också teknikens betydelse för att skapa inspirerande hållbara städer som är värda att besöka, säger Andreas Gunberg i en kommentar och fortsätter:

– Det händer otroligt mycket i staden just nu och med allt vi har i pipen tror vi att Göteborg kommer att bli en av världens mest absolut spännande städerna att bo och leva i. Det känns oerhört inspirerande att få vara en del av den utvecklingen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Stendahls

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.