Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

STF väljer Reformklubben som byrå

Publicerad: 5 april 2016, 12:24

Svenska Turistföreningen inleder ett samarbete med Reformklubben. Tanken är att de långsiktigt ska hjälpa STF med utvecklingen av deras kommunikation samt att värva flera medlemmar.


Ämnen i artikeln:

STFReform ActReformklubben

– Vi vill få ett helhetsgrepp över vår kommunikation och ville därför hitta en byrå som klarar det. Reformklubben och Reform Act har bredden men också specialkunnande när det gäller medlemsorganisationers behov och när det gäller det modernaste sättet att använda digital kommunikation för att engagera medlemmar och omvärld, säger Jenny Engström kommunikationsansvarig på STF, i en kommentar.

Svenska Turistföreningen är en ideell organisation som jobbar för att guida och inspirera så väl små som stora äventyr i Sverige.

– STF arbetar med att tillgängliggöra friluftslivet för fler människor, bland annat genom politisk påverkan och opinionsbildning. Det tycker vi är ett viktigt arbete i en tid då allt fler blir stillasittande trots att äventyret kanske finns runt knuten, säger Fredrik Runsiö, Reformklubbens vd.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

STFReform ActReformklubben

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.