Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Stockholm Gas inleder samarbete med Nord DDB

Publicerad: 16 april 2020, 08:24

Målet med samarbetet är att Nord DDB ska bredda synen på gas och vad det kan användas till.


Ämnen i artikeln:

Nord DDBStockholm Gas

Samarbetet har redan inletts och just nu jobbar Nord DDB och Stockholm Gas på ett nytt koncept som kommer att lanseras senare under våren. Fokus i kommunikationen kommer ligga på att ge en bredare bild av gas och upplysa om att den kan användas bortom kökets gasspis.

­– Många förknippar fortfarande gas med sin gamla gasspis som kastades ut vid renoveringen, den synen behöver vi hjälp med att förändra. Vi har gjort ett stort varumärkesarbete de senaste åren för att ompositionera Stockholm Gas på Stockholmsmarknaden. Det är nu dags att ta detta arbete vidare till nästa nivå för att visa att gas och biogas är en framtidsprodukt som bidrar med hållbarhet och livskvalitet, säger Renée Josefsson, VD Stockholm Gas.

– Stockholm Gas har en hypermodern produkt både ur hållbarhetssynpunkt och i hur man kan modernisera hemmet. Vi ser fram emot att tillsammans med Stockholm Gas utmana Stockholmarnas bild av vad gas är och visa på dess möjligheter genom att sätta den i nya kontexter, säger Johan Ljungman, kundansvarig på Nord DDB Stockholm.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDBStockholm Gas

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.