Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Stockholms Stadsmission väljer Tillsammans

Publicerad: 10 november 2017, 09:11

Stockholms Stadsmission lämnade tidigare i år Garbergs för att genomföra en reklambyråpitch. Valet föll på Tillsammans Sthlm.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerTillsammansTillsammans SthlmStockholms Stadsmission

Stockholm Stadsmissions samarbete med Garbergs har löpt under flera år med framgång. Nu går de ut med att de valt Tillsammans Sthlm som ny huvudbyrå efter en omfattande upphandling.

– Vi ville ha en byrå som var lika mycket en kommunikations-som en affärspartner eftersom vi har begränsade medel att arbeta med och varje krona måste generera minst fyra kronor tillbaka. Tillsammans förståelse för det digitala landskapet i kombination med hög kreativitet och kanalförståelse är anledningarna till att valet föll på dem,  säger Marika Hjelm Siegwald, kommunikations- och insamlingschef i en kommentar vid Stockholms Stadsmission i en kommentar och fortsätter:

– Stockholms Stadsmission vill också gå från ett traditionellt kampanjtänk till att istället möta möjliga givare så ofta som möjligt, året runt. Tillsammans prestigelösa , resurseffektiva arbetsmetod och fina nätverk möter det behovet.

Stockholms Stadsmissions mål är att få ännu fler att bli medvetna om de insatser som organisationen samt att tydliggöra mycket av det arbete som görs i det tysta.

– Utan en organisation som Stockholms Stadsmission skulle utanförskap och utsatthet vara ett ännu större problem i samhället. Kan vi bidra med vår kompetens för att stödja deras arbete så är det bland det viktigaste vi som byrå kan göra, säger Fredrik Svensson, kundansvarig för Stockholms Stadsmission och medgrundare till Tillsammans Sthlm i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.