Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Summerburst tar in ny byrå – och marknadschef

Publicerad: 25 oktober 2016, 12:48

Anna-Clara Olofsson blir marknadschef för Summerburst.

Foto: Patricia Wiberg

Anna-Clara Olofsson blir marknadschef för Summerburst och tar hjälp av DPLA Labs för att lyfta housefestivalen till nästa nivå.


Ämnen i artikeln:

SummerburstLive NationMarknadschef

I fjol tog Live Nation över Stureplansgruppen Live med festivalerna Summerburst och Lights. Nu vill de utveckla de båda varumärkena, samt deras övriga arrangemang inom dansmusik-genren. Därför rekryteras Anna-Clara Olofsson som marknadschef för segmentet.

Hon kommer närmast från Walt Disney Company Nordic där hon arbetat som PR-ansvarig för bolagets biotitlar samt varit med i utvecklingen av företagets digitala närvaro på den nordiska marknaden.

– Det känns svinbra att Anna-Clara nu är en del av Live Nation och drivande i arbetet kring Summerburst som varumärke. Med sina erfarenheter från underhållningsbranschen blir hon en viktig del i den ständiga utveckling som Summerburst och dansscenen står inför, säger Therese Liljedahl, Marketing & Nordic Partnership Director på Live Nation i ett pressmeddelande.

Live Nation meddelar också att hybridbyrån DPLA Labs anlitas för lanseringen av nästa års festival. De arbetar idag gränsöverskridande mellan strategi, koncept och kommunikation.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.