Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Supertalang startar "normkreativ" contentbyrå

Publicerad: 22 augusti 2017, 07:23

Felicia Margineanu har utsetts till supertalang av Veckans Affärer. Nu startar hon en ny byrå med inriktning på jämlikhet, jämställdhet och mångfald.


Ämnen i artikeln:

Contentbyråer

Fotografen Felicia Margineanu brinner för att bryta de normer och stereotypa ideal som präglar samhället och reklambranschen. I våras hamnade hon på listan över Näringslivets 101 Supertalanger.

Nu startar hon byrån Margineanu Agency vars fokus är "normkreativ" kommunikation.
– Vi vill ge företag och varumärken möjlighet att tillsammans med oss ta ansvar för slutkonsumentens välbefinnande. Bild och rörligt dominerar våra liv och därför fokuserar vi på just dessa discipliner utifrån våra viktigaste kärnvärden, säger hon i ett pressmeddelande.

Felicia Margineanu kallar sin nya byrå för en content-agentur med spjutspets inom områden som jämställdhet och mångfald. Ledningen består av henne själv, Ann Kjellgren (Byråchef), April Wickström (Strateg) och Tania Marti (Filmproducent).
– Det ska bli intressant att se vilka företag som sluter upp med oss och som vill påbörja en förändringsprocess mot en mer inkluderande kommunikation vad gäller bild. Vår expertis ligger rätt i tiden och vi har utarbetat en modell som är branschöverskridande vilket gör det möjligt för oss att jobba med alla typer av kunder, förklarar Ann Kjellgren.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Contentbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.