Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Svegro väljer GK

Publicerad: 25 augusti 2015, 09:54

Familjeföretaget Svegro, som producerar ekologiska örter, sallad och potatis, har valt Geelmuyden Kiese som pr-partner.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Familjeföretaget Svegro har odlat och marknadsfört färska örter, kruksallat, kvalitetsgrönsaker samt potatis året om sedan 1960. Svegro genomdriver ett aktivt arbete med att utveckla nya produkter för att sprida matglädje och kunskap till alla som har ett passionerat matintresse. Under Svegros nysatsning ska GK hjälpa till med att berätta Svegros företagshistoria och utveckla varumärket, samt lansera nyheter.

– GKs spetskompetens inom matsegmentet och en stor erfarenhet av kommunikationsrådgivning hos GK avgjorde vårt val. Inför relanseringen av vårt varumärke och målet att öka konsumentens medvetenhet om Svegros ekologiska produkter behöver vi en stark samarbetspartner och vi är väldigt glada att vi har hittat det, säger Helena Olin, marknadschef på Svegro i ett pressmeddelande.

Samarbetet etablerades innan sommaren och drar igång nu under hösten. Teamet på GK består av Janna Sundewall, Erika Albansson Söderlund och Linn Ulterman.

– Vi har länge velat arbeta med Svegro som är pionjärer inom sitt segment och har ett starkt engagemang för att ständigt förbättra och utveckla sitt erbjudande. Att få arbeta med deras varumärke och lansera spännande nyheter kommer att bli fantastiskt roligt, säger Erika Albansson Söderlund, ansvarig projektledare på Geelmuyden Kiese i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.