Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Svenska Spel Tur väljer Chimney

Publicerad: 11 mars 2021, 10:47

Foto: Press

Uppdraget har ett takvärde på 13,3 miljoner kronor och pågår under två till fyra år.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelChimney

Spelkoncernen Svenska Spel Tur lämnar nu Miltton för contentbolaget Cimney. Det står klart efter att höstens offentliga upphandling gällande Grafisk produktion har avgjorts. 

Kontrakten har en initial tid på två år, men möjlighet till förlängning ytterligare två år. Det har ett takvärde på 13,3 miljoner kronor. 

– Vi har under upphandlingsprocessen haft förmånen att ta del av ett stort antal anbud av mycket hög kvalitet från några av Sveriges bästa produktionsbyråer. Vi är jätteglada att välkomna Chimney till en mycket spännande framtid med oss på Svenska Spel Tur, säger Christina Kilström, Chef Försäljning och Marknad Svenska Spel Tur, i ett pressmeddelande. 

Utvärderingen omfattade pris och kvalitet, samt en kvalitativ utvärdering baserat på ett fiktivt uppdrag. 

– Vi är såklart jätteglada för förtroendet att jobba med några av Sveriges absolut starkaste varumärken. Det är en mycket spännande bransch och samtid där vi tillsammans med Svenska Spel Tur kommer att fortsätta att förverkliga de små och stora drömmarna. Uppdraget passar oss perfekt med rätt förutsättningar till ett starkt och givande partnerskap, säger Magnus Widgren, Chief Commercial Officer på Chimney.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Svenska SpelChimney

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.