Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Svenssons i Lammhult väljer Pretto PR

Publicerad: 27 oktober 2017, 11:31

Möbelåterförsäljaren Svenssons i Lammhult väljer Pretto PR för uppdraget att ta ett helhetsgrepp kring företagets PR- och kommunikationsarbete.


Efter att Anja Joos i september tog över som byråchef på Pretto PR tar byrån nu in sin första stora inredningskund – Svenssons i Lammhult. I uppdraget ingår att ta ett helhetsgrepp om Svenssons i Lammhults kommunikationsarbete och skapa ökad synlighet för varumärket.

– Vi genomförde ett projekt med Pretto PR tidigare i höst när vi öppnade vår nya butik i Sickla och då vi samtidigt lanserade vårt nya butikskoncept, vilket fick ett stort genomslag. Nu vill vi arbeta långsiktigt med varumärkesbyggande och säljdrivande insatser och det känns naturligt att fortsätta arbeta med Pretto PR som partner, berättar Svenssons vd Christian Resell.

– Pretto PR är stolta över att få representera Svenssons i Lammhult då de ligger i framkant genom att vara ett anrikt företag med ett starkt och gediget register av designmöbler och inredning. Att få lyfta Svenssons i Lammhult från och med deras 120:e år i branschen kommer för oss bli en ära, avslutar Anja Joos.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.