Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Sveriges Bryggerier väljer Geelmuyden Kiese

Publicerad: 20 mars 2019, 09:47

Uppdraget innefattar bland annat grafisk profil, ny webb, strategi, pr och pa. Båda parter uppger att de ser samarbetet som långsiktigt.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseByråval

Sveriges Bryggerier är Sveriges äldsta branschförening med anor från 1885. Målet är att skapa bättre förutsättningar för Sveriges bryggerier. Föreningen driver även ett folkhälsoarbete och jobbar för att få ned branschens klimatavtryck.

Nu väljer man att inleda ett samarbete med pr-byrån Geelmuyden Kiese gällande grafisk profil, ny webb, strategi, pr och pa-arbete.

– Sveriges Bryggerier är ett drömuppdrag för byrån. De har en hög ambitionsnivå som tongivande samhällsaktör och nästan hela byråns tjänsteerbjudande har kommit till användning. Att vi sedan är flera på byrån med stort intresse för mat, dryck och livsmedelsfrågor gör ju inte saken sämre, säger Olov Hallberg, senior konsult på GK.

Sedan tidigare jobbar Geelmuyden Kiese med bland annat Pågen, Åklagarmyndigheten och en rad kunder inom tech-segmentet.

– Jag skulle vilja säga att Sveriges Bryggerier har gått in en ny fas det senaste året, och vi ser väldigt ljust på framtiden. Vi vill öka vår synlighet och tydliggöra vår position och vi är väldigt glada över att ha hittat just GK att stötta oss i detta, säger Erika Danckwardt-Lillieström, kommunikation och samhällskontakt på Sveriges Bryggerier.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.