tisdag21 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Sveriges Elevkårer väljer GK

Publicerad: 18 maj 2017, 09:13

Stina Hansson, Lina Hultqvist, Olov Hallberg och Malin Holmberg.

Sveriges Elevkårer väljer Geelmuyden Kiese som kommunikationsbyrå.

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseByråvalKommunikationsbyråer

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Det är första gången som branschorganisationen Sveriges Elevkårer väljer att samarbeta med någon byrå och valet föll alltså på Geelmuyden Kiese. Sveriges Elevkårer jobbar för att alla gymnasieskolor ska ha en fungerande elevkår som bidrar till elevinflytande och en meningsfull gymnasietid för sina elever.

– Vi letade efter ett ungt gäng som har både kreativ kompetens och vana att arbeta med idéburna organisationer och hittade GK. Det är första gången vi samarbetar med en byrå och hoppas att det ska hjälpa oss att bli en mer välkänd aktör och talesperson för alla de elever som idag är organiserade i en elevkår säger Lina Hultqvist, ordförande för Sveriges elevkårer.

Det första projektet inom samarbetet blir Almedalen där Sveriges Elevkårer vill uppmärksamma den ökande psykiska ohälsan bland gymnasieelever.

– Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet med en av Sveriges största opinionsbildare inom skolvärlden. Vårt jobb är att flytta makt och det här är en röst som både behöver höras mer och få mer inflytande och Almedalen är ett utmärkt tillfälle att lägga grunden för det säger Frida Berg, kundansvarig och partner på GK.

Arbetsgrupp:

GK: Frida Berg kundansvarig, Olov Hallberg projektledare, Malin Holmberg teammedlem, Stina Hansson, teammedlem.

Sveriges Elevkårer: Lina Hultqvist ordförande, Filip Jansson kommunikationschef.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev