Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Swarowski Optik väjer Post som nordisk byrå

Publicerad: 28 april 2021, 11:29

Patrik Sundberg Post, Viktoria Löwkrantz Post, Fredrik Jonsson vd Swarovski Optik, Viktor Bolin Post och Ellen Grönlund Post.

Post blir ny byrå för Swarovski Optik på den nordiska marknaden. Uppdraget omfattar bland annat kommunikationsstrategi, kampanjer och pr.


Ämnen i artikeln:

Post

Swarovski Optik, en del av den österrikiska Swarovski-koncernen som tillverkar optiska instrument som kikare och sikten för jägare, friluftsentusiaster och fågelskådare i premiumsegmentet, inleder ett nytt byråsamarbete.

Post, som nyligen blev en del av byrågruppen People People People, ska hjälpa varumärket att öka synligheten på den nordiska marknaden och inspirera fler människor att upptäcka nya sätt att uppleva naturen. 

Ett första samarbete mellan parterna kommer bland annat hantera produktlanseringar och ett ambassadörsprogram med fokus på plaster i Norden.

– Det senaste året har vi sett ett starkt ökande intresse för naturupplevelser och vi vill förvalta och fördjupa det. I samband med pandemi ser vi att fler vill komma ut i naturen, så att stötta Swarovski Optik i arbetet med att få fler att upptäcka naturen och förstå vikten av att skydda den är oerhört roligt, säger Viktoria Löwkrantz som är pr-konsult på Post i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Post

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.