Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Swedfund väljer Narva

Publicerad: 11 juni 2018, 12:19

Narva får uppdraget att göra Swedfunds nästa årsredovisning.


Ämnen i artikeln:

ByråvalNarva

Kommunikations- och pr-byrån Narva förvärvades i april av mediekoncernen Aller Media.

Nu vinner man ett prestigeuppdrag inom finansiell företagskommunikation när Swedfund ger dem uppdraget att göra deras nästa årsredovisning. Swedfund är ett statligt riskkapitalbolag som verkar för att stimulera ekonomisk utveckling i fattiga länder.

– Narva visade hög analytisk förmåga och förståelse för vår verksamhet. Kombinerat med byråns kompetens inom integrerad rapportering och hållbarhetskommunikation kommer de att kunna utveckla redovisningen till att förmedla det viktiga arbete vi gör på ett ännu tydligare sätt, säger Amelie Alte, communications manager på Swedfund.

Narva berättar i ett pressmeddelande att man har som mål att göra redovisningen mer tillgänglig till en bredare målgrupp, detta genom att bland annat fokusera på ytterligare visualisering.

– Swedfund är en beställare med verkligt höga ambitioner. Deras prisbelönta redovisning anses också vara en av de bästa integrerade redovisningarna i Sverige. För Narva är detta ett väldigt spännande samarbete, säger Johan Säwensten, partner på Narva.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ByråvalNarva

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.