Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

SWIMS väljer Manifest Group

Publicerad: 19 september 2018, 08:38

Foto: Pressbild

Det norska livstilsföretaget SWIMS har valt Manifest Group som kommunikationsbyrå.


Ämnen i artikeln:

Byråval

Manifest Group ska skapa ett globalt varumärke för SWIMS och skapa ett kommunkationsprogram som innefattar PR, influencer-relationer och event. Manifest Group beskriver sig som en kommunikationsbyrå som har som ambition att bli världens 'first small global agency' och planerar att öppna nya kontor de fem närmaste åren.

– Vi attraheras av varumärken som vill göra saker på sitt sätt och som inte accepterar status quo. Vi hittade detta i SWIMS när de först debuterade med sin uppdatering av galoschen, och har sen dess återuppfunnit klassiker – skor och kläder för den moderna mannen, säger Jessica Becker, Managing Director på Manifest New York.

SWIMS grundades 2006 och säljer sina kläder i butiker världen över så som KaDeWe i Tyskland, Neiman and Nordstrom i USA och Printemps i Frankrike.

–Vi letade efter en kreativ byrå, en byrå som hjälper till att pusha oss i en ny riktning och som får oss att tänka nytt inom den bransch vi befinner oss i. Manifest har fått i uppdrag att på lokal nivå stärka SWIMS som det globala året-runtmärke vi är, genom både vår kända och lite mer okända story, säger Andy Wyss, Global Marketing Director på SWIMS.

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.