Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Tale ska lansera amerikanska enhörningen i Sverige

Publicerad: 2 mars 2022, 13:22

På tre år har fintech-bolaget Deel nått en värdering på 5,5 miljarder dollar. Nu ska de lanseras i Sverige och Norden.


Ämnen i artikeln:

Nyheter

Rekryteringstjänsten Deel inleder ett samarbete med kommunikationsbyrån Tale. Deel är ett fintech-bolag som erbjuder en tjänst för bolag som jobbar med internationella entreprenörer.  Bolaget grundades så sent som 2019 och är i dag värderat till 5,5 miljarder dollar. Under 2022 kommer bolaget att lanseras i Norden med Sverige som utgångspunkt, en lansering som Tale kommer att hjälpa till med. 

– Samarbetet är ett naturligt steg i vår svenska etablering. Vi växer i en extremt snabb takt och Tale känns som trygg samarbetspartner som kommer kunna vägleda och stötta oss i den resan, säger Daniel Eisenberg, head of expansion på Deel i ett pressmeddelande.

Inledningsvis kommer Tale jobbar för att bygga upp kännedomen för Deel genom förtjänad media och digitala kanaler. Sedan tidigare jobbar den Diplomat-ägda byrån med kunder som Länsförsäkringar, Praktikertjänst och Iboxen.

– Det känns väldigt spännande att kliva in som kommunikationspartner i ett så tidigt stadie. Ambitionsnivån för den svenska marknaden är oerhört stor, och vi ser fram emot att stötta den tillväxtresan när det kommer till vägledning, lansering och etablering av varumärket i Sverige, säger Sara Hessel, kundansvarig på Tale.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Nyheter

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.