Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Techkund till Number10

Publicerad: 9 juni 2017, 13:26

Svenska Sqore har valt Number10 som ny pr-byrå efter en pitch.


Ämnen i artikeln:

Number10Maria FabriciusPR-Byråer

Sqore har skapat en teknisk plattform som parar ihop talanger med företag. För att öka kännedomen om tjänsten har de anlitat pr-byrån Number10.
– Kommunikation kommer ha en bärande roll för att synliggöra Sqores fantastiska potential och vår roll för Sveriges talangförsörjning. Vi gick igång på Number10s syn på kommunikation och strategiska tänk, säger Niklas Jungegård, vd och medgrundare av Sqore i ett pressmeddelande.

Sqores plattform används idag av både universitet, företag och myndigheter som Viaplay, Danfoss, The Absolute Company och Arbetsförmedlingen.
– Vi möter dagligen företag som kämpar med att hitta talanger vilket gör Sqore till ett lika spännande som viktigt bolag. De är ett oerhört värderingsdrivet företag som förnyar rekryteringsprocesser och som tar bort trösklar på arbetsmarknaden, något vi är otroligt stolta att få arbeta med, kommenterar Maria Fabricius, grundare och kreativ chef på Number10.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.