Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Telge Energi väljer Drum

Publicerad: 8 december 2021, 10:26

Fr. v: Anna Rosang (chief marketing officer Telge Energi), Emil Thelander (managing director Drum), Jonas Lyckstedt, (executive creative director Drum), Johannes Boson (vd Telge Energi), Tina Arvidsson (kundansvarig, Drum), Philippa Magnusson (creative director / copywriter Drum).

Efter att under våren och sommaren ha upphandlat väljer nu kommunala Telge Energi sin byråpartner för strategisk kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Telge EnergiDrum

Upphandlingen för byråpartner har pågått sedan i våras, och nu väljer alltså Telge Energi, som ägs av Södertälje kommun, att samarbeta med reklambyrån Drum. Redan nu under hösten har utvecklingen av en ny kommunikationsplattform, samt ett nytt marknadsföringskoncept, dragit i gång. 

– Energibranschen utvecklas snabbt och övergången till el, laddning och solenergi ställer höga krav. Vi kommer fortsätta utveckla Telge Energis varumärke som en modern, digital och hållbar aktör på marknaden, som hjälper konsumenten att göra smarta val för både miljön och ekonomin, säger Anna Rosang, Telge Energis marknadschef sedan januari i år.

I motivering till valet av byrå har Telge Energi beskrivit Drum som ”En engagerad byrå med hög, kreativ nivå och en förståelse för data och insikter”. Från Drums sida kommer arbetsgruppen bestå av Emil Thelander, Jonas Lyckstedt, Tina Arvidsson och Philippa Magnusson.

– I en alltmer uppkopplad värld där rubriker om elkris och skenande elpriser gör sig påmind, har Telge Energi mycket spännande att ge. Vi vill med strategiska och taktiska grepp hjälpa till att utveckla varumärket på både lång- och kort sikt och det är med stolthet vi tar oss an uppdraget, säger Emil Thelander, vd på DRUM.

 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

Telge EnergiDrum

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.