Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Telia väljer Doberman

Publicerad: 7 november 2019, 09:01

Lisa Lindström, vd på Doberman och Brendan Ives, head of division X på Telia.

Foto: Pressbild

Doberman är Telias nya design- och innovationspartner.


Ämnen i artikeln:

Telia

Som ny innovationspartner blir Dobermans roll att stödja Telia i att utforska nya produkter, tjänster och affärsmöjligheter som spänner över hela Telias kunderbjudande och olika marknader.

– Vi vrider upp vårt innovationstempo för att fortsätta leverera nya produkter och tjänster som möter marknadens och konsumenternas snabbt föränderliga behov. För det krävs en långsiktig partner som både utmanar oss och kan hantera bredden av både strategiska, kreativa och tekniska utmaningar som kommer med den här typen av kunddriven affärsutveckling, säger Brendan Ives, head of division X på Telia, i ett pressmeddelande. 

Uppdraget är långsiktigt och involverar flertalet initiativ där Doberman ska bidra med team inom erbjudandestrategi, design och teknisk innovation.

Lisa Lindström, vd på Doberman:

– Det här är ett stort och komplext uppdrag som vi tar oss an med både stolthet och fjärilar i magen. Telia har genom sin räckvidd, system och breda erbjudande en oerhört kraftfull plattform för innovation. Dessutom delar vi samma bild av hur man måste arbeta tillsammans för att kunna kasta sig ut i det okända på ett metodiskt sätt.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Telia

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.