fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Texas Longhorn väljer Klirr Stockholm

Publicerad: 28 mars 2017, 14:33

Restaurangkedjan Texas Longhorn expanderar och inleder samarbete med Klirr Stockholm.

Ämnen i artikeln:

ByråvalKlirr Stockholm

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Restaurangkedjan med fokus på amerikansk mat har idag 32 restauranger runtom i Sverige och lika många produkter i dagligvaruhandeln. Nu väljer man att inleda samarbete med kommunikationsbyrån Klirr Stockholm.

– Texas Longhorn står inför en kraftig tillväxtfas och vi vill vara väl rustade inför den. Vi utvecklar just nu vårt erbjudande i såväl restauranger som butik och tar samtidigt ett stadigt grepp om vårt varumärke, säger Robert Brink, vd för restaurangkedjan.

Texas Longhorn har som ambition att växa med drygt 20 restauranger inom de närmsta tre åren.

– Uppdraget är väldigt spännande. Samarbetet är omfattande och Klirr kommer hantera hela kommunikationsuppdraget, från strategi och kreation till produktion för webb, restaurang och butik, säger Patrik Jaldevik, kundansvarig och delägare på Klirr.

– I Texas Longhorns fall tycker jag att det är ganska tydligt vad som behöver komma fram tydligare. Företaget är grundat på en längtan till det grundaren lämnade hemma i Texas. Det tycker jag sticker ut i en flora av allt fler ”smarta” restaurangkoncept, som folk ganska snabbt genomskådar eller tröttnar på, vilket också vår research visar. Det finns en äkthet i Texas Longhorn som är oerhört attraktiv att jobba med i varumärkessammanhang, säger Johan Sahlström, varumärkesstrateg och planner på Klirr Stockholm. Dessutom gör USA-härkomsten varumärket ständigt aktuellt. Svensken har en hatkärlek till USA. Vi älskar att racka ner på amerikaner, men samtidigt gör vi allt för att ta första flyg dit. Det är klart att det finns en massa kraft att hämta där.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev