Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

The Amazing Society vinner SBS Discovery Radio

Publicerad: 25 mars 2015, 08:16

Tobias Franzén.

Foto: Pressbild.

The Amazing Society vinner ett uppdrag för SBS Discovery Radio. Den sociala mediebyrån ska hjälpa bolaget att utveckla en kanalövergripande strategi för att stärka SBS närvaro i sociala kanaler.


Ämnen i artikeln:

SBS Discovery RadioTobias FranzénThe Amazing Society

Det är de enskilda radiokanalernas närvaro som ska stärkas och senare också företagets annonserbjudande i sociala medier.

– Den här affären är omfattande. Vi ser verkligen fram emot att hjälpa SBS att utveckla sina sociala medieplattformar. Det är ett spännande uppdrag, säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society.

Samarbetet stod klart i förra veckan.

– The Amazing Society har via goda referenser där de mycket tydligt kunnat uppvisa mätbara resultat visat att de är rätt partner för oss. De har en unik kunskap där vi tydligt ser att de kan stärka vår närvaro och vårt erbjudande i sociala medier, säger Maja Thomhave, digital communication manager på SBS Discovery Radio.

I takt med nya kunder som förutom SBS Discovery Radio består av LG Nordics och Resia Travel Group har The Amazing Society anställt tre nya personer under 2015.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.