Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

The Wine Team Global väljer M&C Saatchi

Publicerad: 7 maj 2020, 12:46

En av Sveriges ledande vinimportörer, The Wine Team Global väljer M&C Saatchi som ny kommunikationsbyrå.


Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

Wine Team grundades för elva år sedan och är i dag Sveriges tredje största vinimportör också den importör i Sverige med flest listade ekologiska produkter på Systembolaget.
– över 75 procent av den totala portföljen är ekologiskt certifierad.

I upphandlingen, som inleddes i vintras, letade varumärket både i Sverige och internationellt efter en strategisk och kreativ partner. Valet föll på M&C Saatchi.

– Vi verkar i en kategori som inte bara är komplex, utan dessutom kantas av olika lagar och regler. M&C Saatchi visade på en kombination av förståelse för kategorin, strategisk tyngd, kreativitet och ett starkt engagemang och brinnande intresse för vin och hållbarhet. De har dessutom internationell erfarenhet. Vi tilltalades av deras filosofi om brutal enkelhet, som vi tror är en nyckelfaktor när det kommer till att driva våra varumärken framåt på de olika marknaderna, säger John Wistedt, vd för Wine Team.

– Vi tackar för tilliten och är naturligtvis enormt glada att bli valda. Vi ser fram emot att ta fram nyskapande och enkel kommunikation tillsammans med Wine Team. Ett fantastiskt bolag med stort fokus på hållbarhet, säger Klara Eide, Partner & Strategy Director för M&C Saatchi.

Samarbetet har redan startat.

Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.