Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Thelma/Louise tar illern Bingo ut i rutan

Publicerad: 25 juni 2015, 08:47

Jackpotjoy har valt att samarbeta med Thelma/Louise.

Produktionsbolaget Thelma/Louise har fått uppdraget att ta fram ett nytt kommunikationskoncept och en serie reklamfilmer åt Jackpotjoy. I den första filmen presenteras spelsajtens nya ambassadör – illern Bingo.


Ämnen i artikeln:

Thelma & LouiseByråval

Den första reklamfilmen i serien är färdiginspelad och kommer att sändas i slutet av juli.  I den kommer Jackpotjoys nya ambassadör Bingo – en galen iller med blå keps – att synas.

Konceptet för Jackpotjoy har tagits fram av Daniel Moll och Simon Vahlne på Thelma/Louise som även har skrivit och regisserat reklamfilmerna. De utlovar något som kommer att sticka ut.  

– Det känns som en spännande utmaning att få vara med och stärka varumärket Jackpotjoy med en helt ny ambassadör. Konkurrensen är stenhård men våra filmer kommer att sticka ut, säger Daniel Moll, grundare och Creative Director på Thelma/Louise, i ett pressmeddelande.

Att valet föll på Thelma/Louise förklarar Lars Wahlström, Sverigechef på Jackpotjoy, såhär:  

– Jag är imponerad över hur lyhörda de varit under hela pitchprocessen och minst lika imponerad över den kreativa galenskapen som det här gänget sprudlar av. Jag är övertygad om att vi är på rätt spår och att Bingo kommer ta Sverige med storm med sin knasiga charm och ser fram emot ett långt samarbete med dessa professionella galenpannor. Kreativitet, kräng, charm och fullt ös!

Arbetsgrupp:

Regi: Daniel Moll och Simon Vahlne
Producent: Simon Hernadi
Art Director: Johan Ljungberg
Fotograf: Simon Rudholm
Klippare: Johan Kjellberg

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Thelma & LouiseByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.